WOK & SUSHI & THAI

WOK & SUSHI & THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1008 beoordelingen
25 jan 2021 om 23:15 Top halal eten en normaal goede bezorging vanwege avondklok iets langer gewacht dont care altijd aardige bezorgers
25 jan 2021 om 0:01 Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en nog lekker warm.
24 jan 2021 om 22:27 Ik heb een uur en kwartier op mijn eten gewacht. De rit is maar 8 minuten en op thuisbezorgd stond dat het er in 35 minuten zou zijn. De sushi was slordig gedraaid en geplet in het bakje. Het zal heel druk zijn geweest maar mijn beoordeling is dus matig
24 jan 2021 om 21:06 Jammer 2uur moeten wachten, vriendelijke man aan de telefoon. Probleem dat er maar 1 auto beschikbaar was, begrijpelijk. Helaas alle toppings van mijn sushi door elkaar heen. Warme wok was koud... smaak was verder prima. Bezorger boodt zijn excuses aan.
24 jan 2021 om 20:13 Took nearly 2hrs to deliver. When I asked why didn’t you let me know in advance, I was told “sorry not my problem, I was busy”
23 jan 2021 om 23:27 Lekkere sushi. Bezorgen duurde wat langer dan gezegd. Bezorger had moeite om het adres te vinden. Maar belde netjes om de weg te vragen.
22 jan 2021 om 20:47 Top was lekker
21 jan 2021 om 22:40 Eten was er snel, binnen 25 min Helaas was de helft echt koud. Erg jammer dus alles de magnetron in maar eigenlijk wil je dat natuurlijk niet !
19 jan 2021 om 13:56 eten is goed en krijgt vaak ook nog is een knappe bezorger aan de deur
17 jan 2021 om 20:35 Eten was erg smakelijk en goed warm!!!
16 jan 2021 om 23:03 Langere bezorgtijd maar er ligt sneeuw. Lekker gegeten, prijs-kwaliteit is goed
16 jan 2021 om 20:03 Bestellen hier regelmatig, altijd erg goed en snelle levering. Vaak zelfs 10 minuutjes “te vroeg”. Ook de sushi is erg lekker! Zeker een aanrader.